Hypnoterapi

Ordrupvej 160, 2920 Charlottenlund. Telefon 40 53 53 43


"Du skal selv være den forandring, som du ønsker at se i verden"

citat

Mahatma Gandhi

Hypnose er en ændring i vores bevidsthedstilstand, også kaldet trance. Vi er i trance flere gange dagligt, når vi er lige ved at falde i søvn, når vi er lige ved at vågne og flere gange om dagen hvor vi pludselig bliver opmærksomme på, at vi var "vandret med vores tanker til et andet sted".

Hypnoterapi er et terapeutisk værktøj som hypnotisøren bruger når klientens ubevidste sind er "vækket" og klart til at modtage gode forslag og ændringer.

De fleste mennesker ved, at vores bevidste sind kun fylder ca. 10% af vores hjernes kapacitet. Det ubevidste sind fylder altså dermed ca. 90%. Det er i vores ubevidste sind vi har lagret erindringer, vaner, overbevisninger, traumer m.m. og det er i det ubevidste sind, at vi kan skabe store og hurtige og varige forandringer.

Hypnoterapi af børn er også fantastisk, idet de har en livlig forestillingsevne og deres ubevidst sind er meget modtageligt.

Nogle af de emner jeg arbejder med er blandt andet:

ADHD

Allergier

Astma

Eksem

Flyskræk

Forbier

OCD


Præstationsangst

Rygning

Sengevædning

Vægttab

Emnerne er mange så ring 40 53 53 43 hvis du har spørgsmål til mig og/eller de behandlinger, sessions jeg tilbyder.

Hypnose og hypnoterapi effektive værktøjer til hurtig forandringer.

Få styr på allergien.

Tankefeltterapi har vist sig at kunne afhjælpe diverse allergier. Kom allergien i forkøbet, bestil tid til tankefeltterapi. 

• Få en optimal start på året.

Coaching skaber fokus på mål, drivkraft, handling og ikke mindst værdierne. Få et fantastisk år med coaching, bestil tid allerede i dag.

Grundkursus i metasundhed

Find det næste kursus i METAsundhed på:


metasundheddanmark.org